Kedves Vendégeink!

A FUGA nyitva szeptember 2-től hétfőtől vasárnapig 13-19 óra között vagy az aktuális esti rendezvény végéig, kedden zárva. A járványhelyzet időszaka alatt a ház méretei és műszaki adottságai miatt korlátozásokra kényszerülünk. Közönségünket belépéskor kötelezően maszk viselésére és az egészségügyi előírások (távolságtartás, kézfertőtlenítés) betartására kérjük, mi is így teszünk.
A termekben csak korlátozott létszámban lehet tartózkodni, emiatt előfordulhat, hogy a kiállítóterekbe való belépés előtt várakozni kell, adott esetben a bejárat előtt, az utcán. Programjaink egy része csak meghívással vagy előzetes regisztráció után látogatható. A részvétel módja programonként eltérhet, kérjük, hogy tájékozódjanak online csatornáinkon vagy telefonon. Kiemelt programjainkat online közvetítéssel és/vagy videófelvételen elérhetővé tesszük.


A FUGA az építészeti közélet egyik legfontosabb helyszíne. Neves építészek népes csoportja levelet juttatott el a Budapesti Építész Kamara vezetőségébe és az Építészfórum szerkesztőségébe, hogy a kulturális központ 11. évfodulójához közeledve megfogalmazzák támogatásukat. Kérjük, hogy a petíciós oldal alján ön is támogasson aláírásával minket. Köszönjük!

 

65 építész nyílt levele

Nyílt levél

Tovább

Meghívott vendégként

A Tilos Rádió Építési terület adásában

Tovább

Látogatási szabályok

Fontos információk

Tovább

Batár Attila: Párizsi térportrék

Új könyv a FUGA és a TERC közös kiadásában

Tovább

A FUGA új zongorája

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatását

Tovább

FUGA mikrokozmosz – minden nap öt perc velünk

Napi videósorozat

Tovább

A könyvesbolt kínálatát folyamatosan töltjük fel az oldalra. Internetes vásárlás jelenleg még nem lehetséges. Bezárás