Gear

V. NEW MILLENNIUM FESZTIVÁL / Zárókoncert

Komolyzene

2023. szeptember 4. hétfő  19:00

V. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Akadémia / Zárókoncert

 

Műsor:  

Erwin Schulhoff: Szonáta fuvolára és zongorára

Antonín Dvořák: A-dúr zongoraötös, op. 81.

 

Közreműködik:  

Győri Noémi – fuvola

Boros Misi – zongora

V4 Vonósnégyes
Miranda Liu – I. hegedű
Daniel Rumler – II. hegedű
Tomáš Krejbich – brácsa
Bartosz Koziak – cselló

 

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén ötödik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál.

Örömmel invitáljuk Önöket a fesztiválunk zárókoncertjére, amely egy felejthetetlen este ígéretével kecsegtet. Ezen az estén kiváló művészek által keltünk életre varázslatos hangulatot, hogy Önökkel együtt zárjuk idei rendezvényünket.

Az estét Erwin Schulhoff „Szonáta fuvolára és zongorára” című műve nyitja meg. Schulhoff, a 20. századi zene kiemelkedő alakja, egy olyan darabot alkotott, amelyben a fuvola és a zongora páratlan harmóniában szólalnak meg. A mű intenzív hangulatokkal, szokatlan hangzásvilággal és dinamikával bűvöli el a hallgatóságot két kiváló művész, Győri Noémi fuvolaművész és Boros Misi zongoraművész előadásában.

A koncert második részben Antonín Dvořák A-dúr zongoraötösét adja elő a V4 Vonósnégyes, Boros Misi közreműködésével. A mű Dvořák zenei zsenialitását és gazdag hangzását tükrözi. A vonósok és a zongora összjátéka lélegzetelállítóan szép harmoniákat és érzelmi mélységeket teremt, miközben Dvořák kiváló kompozíciós képességeivel megeleveníti a zenében rejlő minden szépséget.

Jegyár: 3.500 Ft

https://nmicmf.com
https://www.facebook.com/nmicmf  
www.instagram.com/nmicmf  


Bérleteink:

BORDÓ BÉRLET
3 különböző koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 15% kedvezmény

EZÜST BÉRLET
Legalább 4 koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 20% kedvezmény

ARANY BÉRLET
Legalább 6 koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 30% kedvezmény

 

Jegyek kezelési költség nélkül a https://nmicmf.jegy.hu/ weboldalán, a Zeneakadémia jegypénztárában és az Interticket jegyirodáiban válthatók.