Gear

V. NEW MILLENNIUM FESZTIVÁL / „Fantáziák” – Boros Misi koncertje (No.2)

Komolyzene

2023. szeptember 3. vasárnap  16:30

V. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Akadémia / „Fantáziák”

Műsor:  

Johann Sebastian Bach: Kromatikus fantázia és fúga BWV. 903

Joseph Haydn: C-dúr fantázia Hob. XVII: 4

Robert Schumann: C-dúr fantázia, op. 17.

 

Közreműködik:  

Boros Misi – zongora

 

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén ötödik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál.
A koncert fókuszában a fantasztikus zongorakompozíciók állnak, amelyek megragadják a hallgatók képzeletét és elkalauzolják őket a zene misztikus világába. Boros Misi lenyűgöző tehetségével és művészi érzékenységével életre kelti a legismertebb műveket, és egyedülálló előadásmódjával új értelmet ad nekik.

Bach a Kromatikus fantázia és fúga egy bámulatosan összetett és mély érzelmeket keltő zongoradarab, melyben a szerző a komplexitás és a művészi kifejezőerő tökéletes egyensúlyát formálta meg. Haydn fantasztikus tehetsége úgy öltött testet C-dúr fantáziában, hogy a hallgatóság felé a zene elsöprő energiával és vidámsággal árad, miközben felfedezhető a zenei formák gazdagsága és Haydn zsenialitása. Schumann C-dúr fantázia című remekműve érzelmi mélységeivel nyűgözi le a hallgatóságot. A darab az indulatok és a zenei kifejezés egész skáláját átöleli miközben átadja a hallgatóknak a romantika varázslatát.

Az esemény egy igazi zenei csemegének ígérkezik, hiszen Misinek köszönhetően bepillantást nyerhet a közönség a zongoravirtuózok képzeletének lenyűgöző világába.

Jegyár: 3.900 Ft

 

https://nmicmf.com
https://www.facebook.com/nmicmf  
www.instagram.com/nmicmf  


Bérleteink:

BORDÓ BÉRLET
3 különböző koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 15% kedvezmény

EZÜST BÉRLET
Legalább 4 koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 20% kedvezmény

ARANY BÉRLET
Legalább 6 koncertre szóló jegy egyidejű megvásárlása esetén 30% kedvezmény

 

Jegyek kezelési költség nélkül a https://nmicmf.jegy.hu/ weboldalán, a Zeneakadémia jegypénztárában és az Interticket jegyirodáiban válthatók.