Kedves Vendégeink!

A FUGA nyitva szeptember 2-től hétfőtől vasárnapig 13-19 óra között vagy az aktuális esti rendezvény végéig, kedden zárva. A járványhelyzet időszaka alatt a ház méretei és műszaki adottságai miatt korlátozásokra kényszerülünk. Közönségünket belépéskor kötelezően maszk viselésére és az egészségügyi előírások (távolságtartás, kézfertőtlenítés) betartására kérjük, mi is így teszünk.
A termekben csak korlátozott létszámban lehet tartózkodni, emiatt előfordulhat, hogy a kiállítóterekbe való belépés előtt várakozni kell, adott esetben a bejárat előtt, az utcán. Programjaink egy része csak meghívással vagy előzetes regisztráció után látogatható. A részvétel módja programonként eltérhet, kérjük, hogy tájékozódjanak online csatornáinkon vagy telefonon. Kiemelt programjainkat online közvetítéssel és/vagy videófelvételen elérhetővé tesszük.


Tisztelt látogatóink, együttműködő partnereink, barátaink!
Szeptember 29-én megjelent levelünkre 1386 támogató aláírás érkezett. Az aláírások száma bizonyítja, hogy sokak számára fontos hely a FUGA, művészetközvetítő tevékenysége, szolgáltatásai és szellemisége hiánypótló. Nagyon köszönjük, hogy levelünk támogató aláírásával szolidaritásukról biztosítottak bennünket. A felhívást levettük az oldalról. Köszönettel: a FUGA munkatársai

 

Jánossy Johanna (1964 – 2020)

Gyász

Tovább

65 építész nyílt levele

Nyílt levél

Tovább

Meghívott vendégként

A Tilos Rádió Építési terület adásában

Tovább

Látogatási szabályok

Fontos információk

Tovább

Batár Attila: Párizsi térportrék

Új könyv a FUGA és a TERC közös kiadásában

Tovább

FUGA mikrokozmosz – minden nap öt perc velünk

Napi videósorozat

Tovább

A könyvesbolt kínálatát folyamatosan töltjük fel az oldalra. Internetes vásárlás jelenleg még nem lehetséges. Bezárás