Gear

ÖTLETSZALON

2022.november 23. szerda 16:00-19:00

Közösségi Költségvetés –  ÖTLETSZALON

A Fővárosi Önkormányzat 2022-ben harmadik alkalommal indította el közösségi költségvetését. A budapestiek ötletei alapján ismét 1 milliárd forint felhasználásáról dönthetnek majd a város lakói.

Az esemény a facebookon IDE KATTINTVA érhető el.

Október 15. és december 31. között várjuk a budapestiek ötleteit az otlet.budapest.hu oldalon.

A rendezvény célja, hogy inspirációt gyűjthessetek az ötletbeadáshoz, informálódhassatok a közösségi költségvetés szabályairól, és találkozhassatok olyan fővárosi szakemberekkel, akik a formálódó ötletetek témájában jártasak és tanácsokkal segítenek Titeket abban, hogy a lehető legjobb ötletet adjátok be, ami jó eséllyel kaphat majd szakmai jóváhagyást*, és a szavazólapra kerülve is sok szavazatot gyűjthet be.

Érdemes végig részt venni a 3 órás közös ötletelésen, de amennyiben nem tudsz ennyi időt rászánni, gyere el rövidebb időre, beszélj célzottan azzal, aki a számodra még nyitott kérdéseket a lehető legjobban meg tudja válaszolni!

Az Ötletszalonon regisztráció nélkül is részt lehet venni, azonban javasoljuk, hogy regisztrálj, mert így sokkal jobb eséllyel lesz jelen a rendezvényen az a fővárosi szakértő, aki a Te alakuló ötletedet a legjobban meg tudja ítélni.

Regisztráció ITT.

Regisztráció határideje: november 14. éjfél

* FIGYELEM: az ötletek elbírálása egy komplex feladat, több szakember, érintettség esetén kerületek is részt vesznek benne. Így nem tudunk garanciát adni arra vonatkozóan, hogy az Ötletszalonon egyeztetett ötleted valóban sikeresen átjut majd a szakmai bírálaton. Beszélgetünk, tanácsokat adunk, együtt gondolkodunk arról, hogyan lehetne Budapest egy még jobb hely.

Kreditpont: IGEN